Nasz specjalny Gość, Mistrz Giancarlo Russo, wraz z Zespołem Osterii, przygotował dla Was specjalne menu na ten dzień.
1. Insalata di polipo e patate – sałatka z ośmiornicą i ziemniakami
2. Tagliatelle al salmone al profumo di timo – Makaron tagliatelle z łososiem z aromatyczną nutą tymianku
3. Orata al cartoccio con gamberetti e porcini – Dorada w papilotach z krewetkami i borowikami
1. Vitello tonnato – klasyczna przystawka z cielęciny i salsy z tuńczyka
2. Cuori di pasta con mascarpone e zenzero – Serca makaronowe wypełnione serkiem mascarpone i imbirem
3. Scottata di manzo al radicchio – Wołowina grillowana z sałatą radicchio
Panna cotta al profumo di rosa – kremowa panna cotta z aromatem róży
Brindisi di benvenuto con Prosecco – Toast powitalny z kieliszkiem Prosecco
To Oni będą dla Was gotować 14 lutego! Giancarlo Russo i Kinga Harężlak-Gonfia oraz Zespół świetnych kucharzy Osterii.