zapraszamy na Silesia Restaurant Week od 21 do 30 kwietnia

Zapraszamy do Osteria le Botti na Silesia Restaurant Week 2017

Zapraszamy na Silesia Restaurant Week do Osteria le Botti. od 21 do 30 kwietnia możecie skosztować specjalnego menu, przygotowanego specjalnie na te okazję.

Nasi goście mają do wyboru jedno z 2 menu w cenie festiwalowej 39 zł. W skład menu wchodzi przystawka, danie główne i deser.

Oto nasze propozycje.

MENU nr 1 to:

  • przystawka: przystawka umbryjska/Antipasto Umbro
  • danie główne: Eskalopki w winie marsala/Scaloppine al Marsala
  • deser: Tiramisu z pistacjami/Tiramisù al pistacchio.

cena 39 zł

MENU nr 2 to:

  • przystawka: włoska frittata jajeczna z salsą truflową/Frittata al tartufo
  • danie główne: gnocchi z salsą truflową/Gnocchi al tartufo
  • deser: lody trufla w gorzkim kakao i ciemnej czekoladzie/Tartufo nero.

cena 39 zł
Tegoroczny Restaurant Week odbywa się pod hasłem: „Emocje na talerzach”.

Nasze menu to typowo włoska propozycja z włoskiego domu. Jesteśmy emocjonalnie związani z Włochami. Spora część naszego zespołu pochodzi z Włoch lub spędziła we Włoszech sporo czasu. W menu nawiązujemy do naszego pochodzenia i naszych kulinarnych wspomnień. Na talerzach zobaczycie miłość do tego kraju i jego domowego jedzenia od naszych babć i mam.

Zapraszamy do logowania się na www.restaurantweek.pl w panelu klienta i wybór proponowanego menu, rezerwację stolika i wizytę u nas.

Zespół Osteria le Botti Tychy