Weekend z tagliatą

tagliata z dojrzewającego wołowego rostbefu z rukolą i dodatkiem dnia

Zapraszamy na weekend z TAGLIATĄ w trzech odsłonach. Tagliata to tradycyjna potrawa włoska, przygotowywana głównie z dobrej jakości wołowiny. Podawana w formie pokrojonych kawałków mięsa.
Specjalnie dla Państwa w menu dnia 3 smaki ulubionej Tagliaty.
Od piątku do niedzieli proponujemy w menu dnia:
– Tagliata di manzo con rucola e Grana Padano (Tagliata z dojrzewającego rostbefu wołowego z rukolą i serem Grana Padano)
– Tagliata di manzo agli aromi di bosco (Tagliata z dojrzewającego rostbefu wołowego, obsmażana, podawana z zapiekanymi ziemniaczkami, aromatycznymi ziołami i jałowcem)
– Tagliata di manzo ai porcini (Tagliata z dojrzewającego rostbefu wołowego w borowikami i zapiekanymi ziemniaczkami)

Tagliata to tradycyjne danie kuchni włoskiej z pokrojonych kawałków mięsa. Do jej wykonania używa się wołowego mięsa jak antrykot, rostbef lub polędwica.
Specjalnie dla Państwa sprowadziliśmy dojrzewający rostbef wołowy, wysokiej jakości, w sam raz na chłodne styczniowe dni.

Zapraszamy! Pytajcie o Tagliatę, rezewrwujcie stoliki: 790 771 778
Tychy, Barona 30