Zapraszamy na cały tydzień z BRUSCHETTAMI. Dla wszystkich, którzy kochają tę chrupiącą przystawkę z aromatycznymi dodatkami, przygotowaliśmy kilka wyjątkowych propozycji smakowych. Od 21 do 25 marca macie szansę spróbować:
->BRUSCHETTA NA CIEPŁO:
*mozarella e pancetta (ser mozarella i boczek włoski)
*scamorza e prosciutto crudo/cotto (serscamorza i szynka dojrzewająca surowa lub gotowana)
*mozarella e salsiccia (ser mozarella i umbryjska aromatyczna kiełbaska)
-> BRUSCHETTA NA ZIMNO:
*pomodori, feta, olive nere (pomidory, ser feta i oliwki czarne)
*peperone grigliato e capperi (papryka grillowana i kapary)
*Philadelphia e salmone, pepe rosa, finocchietto (serek Philadelphia, łosoś wędzony, różowy pieprz i koperek)
*pomodori, acciughe e capperi (pomidory, fileciki z sardeli i kapary).
ZAPRASZAMY do Osteria le Botti
tel.: 790 771 778